Vesti

Seminar za Instruktore I stepena – Kanjiža 2017.

Savez izviđača Srbije u saradnji sa Savezom izviđača Vojvodine organizovaće u priodu od 22. do 29. avgusta 2017. godine, Seminar za Instruktore I stepena – Kanjiža 2017. Ovogodišnji seminar za Instruktore I stepena biće realizovan na prostoru Izviđačkog centra “Kanjiža”, OI Kanjiža u Kanjiži.

U toku Seminara biće realizovani Osnovni seminar za izviđačke instruktore I stepena, kao i Napredni seminar za izviđačke instruktore I stepena.

 

Učesnici Seminara za Instruktore I stepena mogu biti članovi registrovanih jedinica Saveza izviđača Srbije i jedinca koje su potpisale Sporazum o saradnji sa Savezom izviđača Srbije, kao i članovi registrovanih jedinica saveza izviđača iz regiona.

Pravo učešća na osnovnom seminaru imaju svi punoletni izviđači (ili oni koji će postati punoletni ove godine) koji su se u prethodnom periodu pokazali u svojim jedinicama i koji su savladali opšti deo Programa Saveza izviđača Srbije (III krin ili njegov ekvivalent).

Na naprednom seminaru mogu učestvovati svi izviđači koji su u prethodne 3 godine pohađali osnovni seminar u Kanjiži (ili neki ekvivalentni seminar u regionu) i uspešno su završili svoj instruktorski projekat.

Program Seminara sadrži obradu tema opisanih u dokumentu Saveza izviđača Srbije „Okvir nacionalnog kurikuluma za obrazovanje izviđačkih vođa”.

Na osnovnom seminaru, kao instruktorski izazov, biće ogranizovana plovidba Tisom, dok će učesnici naprednog seminara imati izlet iznenađenja.

Prijava se vrši do 20. juna 2017. slanjem popunjenog prijavnog formulara na adresu instruktorski.kanjiza@gmail.com . Nakon ovog roka će se izvršiti odabir polaznika.

U Elaboratu Seminara za Instruktore I stepena – Kanjiža 2017 možete naći i dodatne infromacije poput visine kotizacije i načina i dinamiku plaćanja, potrebne opreme, kao i infomacije o smeštaju i ishrani u toku trajanja Seminara.

 • Starešina Seminara: Miron Bukalov, Starešina Saveza izviđača Vojvodine i član Starešinstva Saveza izviđača Srbije.
 • Načelnica Seminara: Branislava Kokar, članica Tima za školovanje Saveza izviđača Srbije.

 

Starešina Seminara će imenovati ostale članove Štaba u dovoljnom broju za nesmetano održavanje Seminara.

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti Kancelariji Saveza izviđača Srbije.

Telefoni:

011/269-5199

063/626-450

e-mail:

office@izvidjaci.rs

Elaborat Republičkog seminara za instruktore – Kanjiža 2017

Prijava za Republički seminar za instruktore

Share this Story
 • Vesti

  Seminar za Instruktore I stepena – Kanjiža 2017.

  Savez izviđača Srbije u saradnji sa Savezom izviđača Vojvodine organizovaće u priodu od 22. do 29. avgusta 2017. godine, Seminar za ...
Load More Related Articles
 • Bečej
  Vesti

  “Radujmo se zajedno” Bečej 2018.

  Poletarci ovog prelepog grada koji se nalazi na desnoj obali reke Tise srdačno Vas pozivaju na XXII Susret poletaraca i pčelica ...
 • Vesti

  Seminar za Instruktore I stepena – Kanjiža 2017.

  Savez izviđača Srbije u saradnji sa Savezom izviđača Vojvodine organizovaće u priodu od 22. do 29. avgusta 2017. godine, Seminar za ...
Load More In Vesti

Pogledaj još

“Radujmo se zajedno” Bečej 2018.

Poletarci ovog prelepog grada koji se nalazi na ...

Instagram

 • Breakfast in the snow ❄️ Tag who would you enjoy it with 😋 Rize, Turkey. Video by @katya_karadeniz #nature
 • Playful elephants 🐘 Punda Maria, Limpopo, South Africa. Photos by @nessytoafrica #nature
 • Mesmerized by the beauty of @nature with these tidal pools at Botanical Beach 💦 Vancouver island, British Columbia. Photo by @tomparkr #nature
 • Diving spot 💦 Cenote El Pit, Quintana Roo, Mexico. Photo by @tom.st.george #nature Tag someone you'd want to explore this underwater cave with 💙
 • Follow @nature: Tag someone who would love to have this baby! 😍🐰 Video by @livslovelylops #nature
 • Peering Into Paradise 🍂 Banff National Park, Canada. Photo by @calibreus #nature
 • Follow the beauty of @nature 💧West Java, Indonesia. Photo by @okkasupardan #nature
 • Follow @nature 😍 Moonlight shadow in Sydney, Australia. Photo by @seasaltphotography #nature