Odred izviđača "Ivo Lola Ribar" (Bečej)

Odred izviđača "Ivo Lola Ribar" (Bečej)

Odred izviđača „Ivo Lola Ribar“ u našem gradu, Bečeju, zvanično je formiran 26. novembra 1952. godine. Na teritoriji bivše Jugoslavije naš odred osnovan je među prvima.
Odred je od osnivanja poznat po savesnom, aktivnom i kvalitetnom radu širom naše zemlje, što dokazuju i mnogobrojna visoka priznanja. Nakon više od 7 decenija postojanja, odred i dalje radi na očuvanju kvaliteta u svim oblastima.

Danas, nakon 70 godina odred i dalje savesno i aktivno radi. Važno je naglasiti da je od osnivanja, pa sve do danas u odredu bilo više od 30 000 članova koji su bili aktivni kraće ili duže vreme. Danas odred u proseku broji oko 100 članova svrstanih u odgovarajuće kategorije članstva.

Odred trenutno dosta kvalitetno i ozbiljno radi, trudeći se da održi kvalitet u radu. Ovo dokazuje postojanje izviđačkog centra, vozila, opreme, tehničkih sredstava, računara, radio primo-predajnica i još mnogo druge različite opreme.

Odred se trudi da prati tehnički, programski i demokratski razvoj, kao i da svoje aktivnosti ostvaruje u skladu sa ciljevima i principma Svetskog skautskog pokreta.

Ime odreda: Odred izviđača „Ivo Lola Ribar“
Adresa: Topolski put bb. 21220 Bečej
Telefon: +381 65 912 0111
E-mail: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.
Instagram: @ scout.ivololaribar_becej
Facebook: Odred izviđača "Ivo Lola Ribar" Bečej

Izdvojeno iz Scout Shopa

Tekstil / Uniforme / Amblemi / Accessories
  • Tekstil / Uniforme / Amblemi / Accessories