Odred izviđača "Ivo Lola Ribar" (Novi Sad)

Odred izviđača "Ivo Lola Ribar" (Novi Sad)

Dobrodošli u Odred izviđača "Ivo Lola Ribar"!

Naš Odred je deo šireg izviđačkog pokreta koji promoviše avanture, učenje, zajedništvo i razvoj ličnih veština kod dece i mladih. Osnovan 1954. godine u Novom Sadu, naš Odred već dugi niz godina pruža zabavne i edukativne aktivnosti za sve od 7 do 107 godina.

Kroz naše redovne sastanke, kampove, izlete i akcije u zajednici, težimo da inspirišemo naše članove da postanu odgovorni, samopouzdani i aktivni građani. Naš cilj je da što više vremena provodimo u prirodi i radimo na otvorenom, pa su hajkovi redovni deo naših aktivnosti.

Naši programi obuhvataju različite aktivnosti poput pomaganja zajednici, kampovanja, sticanja raznih izviđačkih veština ali i veština za život, avanture u prirodi itd..
Uz podršku naših iskusnih vođa, deca imaju priliku da steknu nove veštine, razviju prijateljstva i stvore nezaboravne uspomene. Svaki član našeg Odreda ima priliku da raste i napreduje u okruženju koje podstiče poštovanje, timski rad i samopouzdanje.

Pridružite nam se i postanite deo izviđačke avanture u Odredu izviđača "Ivo Lola Ribar"!

Za više informacija o tome kako se pridružiti ili učestvovati u našim aktivnostima, posetite nas na našim sastancima ili nas kontaktirajte putem e-maila ili društvenih mreža.

Odred izviđača „Ivo Lola Ribar“
Svetojovanska 2a, 21000 Novi Sad
E-mail: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.
Instagram: @lola.ns
Facebook: @oilola

Izdvojeno iz Scout Shopa

Tekstil / Uniforme / Amblemi / Accessories
  • Tekstil / Uniforme / Amblemi / Accessories